Energetische facelift

De Access Energetic Facelift is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peeling of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Een interessant feit: In tegenstelling tot Botox, waarbij recent wetenschappelijke onderzoek aantoont dat botox de expressie van vreugde en ontroering remt laat de Energetische Facelift juist de vreugde en het speelse, energieke functioneren van je lichaam en je gezicht zien!

Misschien kijk je wel eens in de spiegel en zijn er van die dagen waarop je er moe en oud uitziet, terwijl je er op andere dagen juist jong en stralend uitziet! Hoe komt dan nou? We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht. Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?
Elke Access Facelift-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die oordelen, beperkende energieën en stress die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren

De Access Energetische Facelift is een hands-on lichaamsproces, een zachte aanraking op het gezicht en de nek dat de natuurlijk helende vermogens van je lichaam verdiept en versnelt, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om herstellen, verstevigen en te verjongen. Tijdens het proces worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op je huid maar ook op de onderliggende oorzaken en gevolgen van de veroudering, en zo zwaartekracht en stress kunnen transformeren. Waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt!

Naast de positieve uitwerking op je uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, concentratie, gezichtsvermogen, spijsvertering, hormoonhuishouding en dat je meer flexibiliteit en beweeglijkheid van je lichaam ervaart. Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kruin. Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in je hele lichaam kan creëren.

 

Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest en herboren terugkomen.

energetische facelift foto.jpg
Access%20Bars._edited.jpg