Hypnotherapie

Bij hypnotherapie wordt er gebruik gemaakt van naar binnen gerichte aandacht, oftewel hypnotische trance. Veel problemen zitten zo diep, dat het niet altijd voldoende is om erover te praten. Ze zitten dan als het ware vast in het onbewuste deel van onze persoonlijkheid. Via hypnotherapie krijg je makkelijker toregang tot je eigen onbewuste, waar je oorzaken kunt opsporen en direct oplossingen kunt vinden. 

Tijdens de trance ben je nooit helemaal van de wereld weg. Er blijft altijd een gedeelte van het bewustzijn 'wakker'. Je verkeert tijdens de trance in een toestand van wat we 'dubbelbewustzijn' noemen. Hierin kunnen we werken aan bijvoorbeeld gewichtsverlies (door middel van een virtuele maagband), stoppen met roken, angsten, onzekerheden, slecht slapen, terugkerende patronen enz.

 

Er bestaan veel vooroordelen over hypnotherapie. Misschien denk je wel dat je geheel bent overgeleverd aan je therapeut, die jou allerlei opdrachten kan laten uitvoeren. Dat komt echter alleen in tv-programma's voor en zal in mijn behandelkamer nooit plaatsvinden.

Bij hypnotherapie behoudt je altijd de controle. Sterker nog, je leert meer controle te krijgen over je eigen gedachten en gevoelens.

Hypnotherapie kan als losstaande behandeling worden toegepast, maar is ook effectief als ondersteuning bij Touch of Matrix, Access Bars en de Holistische massage.

 

 

2019 StilzijnindeStorm.com. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon