Contact

Stil zijn in de Storm

Ruys de Beerenbroucklaan 15

1421 TZ  UITHOORN​​

Tel: 06-20 94 51 50

info@stilzijnindestorm.nl

downloads
social media
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017  Stil zijn in de Storm   Proudley created by C-artist

Touch of Matrix

Touch of Matrix

Bij de Touch of Matrix wordt ons lichaam vergeleken met een computer.

Tijdens onze geboorte hebben we een aantal basisprogramma’s op onze harde schijf staan, en gedurende ons leven slaan wij diverse programma’s op door onze opvoeding, gebeurtenissen, overtuigingen, trauma’s etc.

Maar net als bij een computer raakt onze harde schijf op een bepaald moment te vol, waardoor wij lichamelijk of geestelijk niet goed meer kunnen functioneren of zelfs “crashen”.

De Touch of Matrix methodiek zorgt ervoor dat er in het besturingssysteem gekeken kan worden en zorgt dat de programma’s of alle data die de computer blokkeren of verhinderen afgesloten of verwijderd zullen worden.  En daar voor in de plaats installeren we nieuwe en positieve informatie.

Touch of Matrix is voor genezing, verwerking en ook voor ontspanning. Het brengt je op verschillende vlakken in beweging. Je lichaam zal zelf aangeven aan welke beweging het behoefte heeft. Touch of Matrix zorgt dat het lichaam de juiste weg kiest om problemen te verhelpen en blokkades op te heffen.

Woningreiniging

Bij Touch of Matrix gaan we ervan uit dat alles uit licht en informatie bestaat en dus uit energie. Ook je huis is vol met jouw energie en dat van je medebewoners.  Maar hebben er voor jou mensen in jouw huis gewoond, dan is de kans groot dat hun energie er nog is blijven hangen. Al deze energieën kunnen je huis blokkeren en kunnen ervoor zorgen dat jij je niet meer thuis voelt in je eigen huis.

Bij een huisreiniging laten we alles weer in beweging komen om zo oude energie op te lossen en nieuwe energie binnen te laten komen.

Ben je geïnteresseerd in een huisreiniging dan zijn er drie mogelijkheden:

*Je komt bij mij  in de praktijk en reinigen je huis op afstand waarbij jijzelf als pendel fungeert.

*Ik kom bij jou thuis en reinig je huis, kamer voor kamer.

*Je stuurt mij een plattegrond van je huis en ik reinig je huis op afstand. Een getekende plattegrond volstaat hierbij.

Kijk hoe het werkt

Touch of Matrix wordt pas echt tastbaar als je het ziet of zelf ervaart!

Het filmpje hieronder geeft je een goede indruk van de Touch of Matrix methodiek in de praktijk.