Contact

Stil zijn in de Storm

Ruys de Beerenbroucklaan 15

1421 TZ  UITHOORN​​

Tel: 06-20 94 51 50

info@stilzijnindestorm.nl

downloads
social media
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2017  Stil zijn in de Storm   Proudley created by C-artist

Diensten

Touch of Matrix

Een methode waarbij jij jezelf, je bewustzijn en dat van anderen door middel van energie in beweging brengt waardoor een verandering plaatsvindt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De blokkades die je in de weg staan worden doeltreffend en eenvoudig verholpen.

Systemisch opstellen

Als je eerlijk bent naar jezelf, welk thema speelt er nu in je leven? Als je denkt dat je geen thema hebt, kijk dan even achterom naar de afgelopen weken en kijk eens naar waar je nu precies 'ellende" of echt lastige dingen hebt ervaren? Daar heb je je thema.

Vaak zijn het oude patronen die je tegenhouden. Verhalen waar je mee leeft. Overtuigingen en emoties die je ervan weerhouden dat te doen wat je graag zou willen, in de liefde of in je werk.

Bij systemisch opstellen krijg je inzicht in jouw thema, en gaan we ontdekken hoe je je thema kunt oplossen.

Life Coaching

Ik help jou om in alle levensgebieden, zowel werk als privé, zelf vorm te geven vanuit je diepste wensen en talenten. Je schakelt mij in als lifecoach als er iets in je leven niet gaat zoals je wilt. Lifecoaching maakt je bewust van wie je echt bent. 

Access®

Bars & Bodyprocessen

 

"The Bars" is een "touch point therapie" die het denken stil maakt, je terug brengt in balans en meer gemak, rust en een gevoel van welzijn creeert, dat vergelijkbaar is met een massage of een meditatie, maar dan nog veel meer. Volgens de Access® Bars-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep ideeën en gedachten vertegenwoordigen. Zo is er baan voor liefde, verdriet, haat en angst, maar ook voor geld. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Deze methode helpt je op een zachte manier om je banen op te schonen en weer ruimte te creëren.

Holistische massage

Een holistische massage is een volledige lichaamsmassage, die een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. De massage is niet alleen gericht op ontspanning van je spieren, maar ook op je geestelijke ontspanning. En daardoor is de holisctische massage geneeskrachtig voor je hele lichaam.