Metamorfose massage

Dandelion Parachute Seed

 
Een metamorfose-massage gaat uit van de gedachte dat je bewuste leven begint bij de conceptie, wanneer de eerste cel wordt gevormd. Tijdens de zwangerschap, tussen de conceptie en de geboorte wordt de basis gelegd voor je fysieke-, mentale-, spirituele- en gevoelsleven.

Deze behandeling houdt zich bezig met het herstellen van de verbinding tussen je lichaam en geest door zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op je voeten, handen en hoofd en brengt positieve veranderingen in je lichaam en geest.

Hoe werkt een metamorfose massage?

Ons leven na de geboorte wordt beïnvloed door de periode tijdens de zwangerschap. Deze periode bevindt zich energetisch gezien op je voet, van je grote teen langs de benige middenlijn naar je hiel.

Door langs de benige middenlijn lichtjes te masseren kan deze periode van 9 maanden weer naar voren worden gehaald en vrijgemaakt. Zo kunnen er blokkades worden opgeruimd.

Zacht cirkelende bewegingen vinden plaats op de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Alle indrukken, die we bewust en onbewust hebben opgedaan. worden ook in de wervelkolom opgeslagen. De subtiele aanraking zorgt ervoor dat het hoofd helder en het hart rustig wordt, er ontstaat ontspanning van binnenuit.


Tijdens een metamorfosemassage worden je voeten, handen en hoofd behandeld.

*Je voeten zetten bewegingen in waardoor de energie vrijkomt.

 
 
*Je handen zorgen ervoor dat de vrijkomende energie kan worden gebruikt om te handelen.
 
 *Je hoofd zorgt ervoor dat je je bewust bent van de energieverschuiving waardoor er veranderingen kunnen plaatsvinden.
 


 

Als er vanuit aandacht en verwondering een metamorfose-behandeling gegeven wordt, kan je levenskracht zijn gang gaan en kan je eigen unieke proces van heelwording zich voltrekken.

Wat gebeurt er na een metamorfose massage?

De metamorfose-masseur kan niet voorspellen of waarborgen wat er na een metamorfose massage zal gebeuren omdat dit van de levenskracht van elk persoon afhangt en die is uniek voor iedereen.

Je voelt zich vaak geactiveerd of juist heel ontspannen of allebei. Door de energieverschuiving kun je soms gebeurtenissen uit het verleden herbeleven of bepaalde emoties hebben die een dag of twee kunnen gebeuren. Dit is een deel van het proces om oude patronen naar boven te halen om deze vervolgens te verwerken.

Bij een metamorfosemassage kunnen grote verschuivingen worden bewerkstelligd, dit gebeurt echter altijd op een niveau dat jij aan kan. Soms zijn veranderingen onmiddellijk merkbaar, terwijl zij ook subtieler kunnen zijn en later naar boven komen. De massage laat de levensenergie weer stromen, blokkades worden opgeheven, waardoor je weer in je natuurlijke zachtheid kunt komen. Omdat de energie weer vrij kan stromen ontstaat er een natuurlijk herstel van het evenwicht tussen het willen (voeten), het voelen (handen) en het denken (hoofd). Deze veranderingen kunnen verbeteringen van je fysieke, geestelijke of emotionele gezondheid tot aan een algemeen gevoel van het hebben van meer energie en vertrouwen tot gevolg hebben. Het is ook mogelijk dat het kan leiden tot het loskomen van je oude gewoonten of het verwerken van je verleden. Het richt zich op je diepere weten.

De metamorfose massage is zacht en volledig veilig voor iedereen, en kan naast conventionele geneeskunst, als alternatieve en andere therapieën worden toegepast.


 

reflexologie
Drukpuntmassage 1
Hoofdmassage