Soul Body Fusion

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn? 

Body Soul Fusion is een simpel proces bedoeld om meer van je ziel te integreren in je lichaam. Je nodigt als het ware je ziel uit om vanaf nu weer meer in je lichaam te komen. 

Het is een energetisch proces, dat direct werkt, op een rustige manier diep doordringt, en twee kanten uit werkt: na een Soul Body Fusion ben je meer verbonden met "boven", (je ziel, spirit)  én meer verbonden met "beneden" (de aarde, je lichaam). 

Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam. 

Met een Soul Body Fusion sessie spreken wij de intentie uit dat je lichaam en ziel weer één worden. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk.  Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten.

De Soul Body Fusion is permanent, maar het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.

Soul Body Fusion kan je helpen om:

  • je meer thuis te voelen op aarde en in je lichaam

  • meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven

  • meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren

  • meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken

  • te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal en zelfs fysiek niveau

 

Er zijn 3 sessies, die elkaar opvolgen in week 1 (fysieke afspraak), week 2 en week 4 op afstand.

soul-body-fusion_edited.jpg
Image by Priscilla Du Preez