Over mij

Ik ben Mireille Mansvelder, aangenaam.

 

Als Life-coach, Energetisch therapeut, Access Bars- en Soul Body Fusion Practitioner en holistisch masseur geloof ik dat lichaam, geest en ziel 1 zijn. Op bepaalde momenten in je leven zijn deze losgekoppeld van elkaar en raak je uit balans. Soms ben je je er bewust van, maar heel vaak ook niet. Je zit niet lekker in je vel, hebt weinig energie, slaapt slecht en weet je soms niet wat je echt wilt in je leven, maar je weet niet waar het vandaan komt. 

Doordat ik met meerdere methodieken werk, kan ik op maat toepassen wat jij op dat moment nodig hebt en waar jij behoefte aan hebt, hoe fijn is dat? Deze methodieken werken helend bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Mijn aanpak is holistisch en intuïtief. 

In de gesprekken die we samen voeren, zul je beter en concreter inzicht krijgen in hoe jij jouw leven optimaal wil leiden, en gaan we de stappen die nodig zijn om daar te komen uitwerken. Met onder andere systemisch opstellen gaan we onderzoeken hoe en waar jij staat in de verschillende systemen in jouw leven. Dit geeft inzicht in hoe je verder kunt, en je lost vaak al thema's op.

De energetische reset helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken. Je wordt je bewust van alles wat jou belemmerd en gestagneerd heeft, en daar gaan we aan werken.

De Access Bars en bodyprocessen helpen je verbinding te maken met rust en vreedzaamheid in jezelf, en helpen je meer te ontwikkelen in wat je wilt creëren in je leven.

De holistische / lomi lomi massage brengt je weer in je lijf en gevoel. Acupressuurpunten stimuleren of kalmeren jouw systeem en je lichaam kan loslaten wat je niet meer nodig hebt. De Guasha technieken voeren je afvalstoffen af, verlichten pijn en heffen blokkades op.

Soul Body Fusion geeft je rust, en laat je ziel en lichaam weer 1 worden.

Bij een healing gaan we uit van het zelfhelend vermogen dat op onbewust niveau over meer inzicht beschikt. Op een zachte manier mag je opruimen en helen.

De oor- en lichaamskaarsen werken zuiverend, laten je lichaam ontspannen, stimuleren de doorbloeding en geven je een heerlijk gevoel van geborgenheid en rust.

Breathwork en Trauma Release is een van de veiligste en meest directe manieren om je lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te ontdekken. Heel worden door de confrontatie met diepere lagen van jezelf aan te gaan. 

Zo krijg je weer meer energie, slaap je weer beter, zit je lekker in je vel en weet je wat je doelen zijn en wat te doen om ze te bereiken.

Hoe zou het zijn als jij je mooiste leven kunt leiden? Het leven vanuit de essentie wie je werkelijk bent. Durf jij de sprong te wagen?

Neem dan contact met mij op, dan gaan we samen aan de slag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Mail of bel gerust, ik help je graag!

3.jpeg