top of page

Over mij

Hai, ik ben Mireille Mansvelder, fijn je te ontmoeten!

Mijn overtuiging is dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in verschillende behandelmethodes die naadloos op elkaar aansluiten. Tijdens onze sessies bepalen we samen wat jij op dat moment nodig hebt om weer in balans te komen. Soms voel je dat je uit evenwicht bent, zonder precies te weten waarom. Je kunt je lusteloos voelen, slecht slapen en het gevoel hebben dat je levenspad onduidelijk is.

De methoden die ik hanteer, zijn effectief bij fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Mijn benadering is holistisch en intuïtief, en mijn missie is om jou te helpen je bewustzijn te vergroten over je levensdoel en waarom je hier bent.

In mijn sessies leg ik de nadruk op een holistische benadering van welzijn, waarbij lichaamsgerichte behandelingen centraal staan. Mijn manier van werken is gebaseerd op het begrip dat ons lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn. Tijdens de sessies maak ik gebruik van professionele aanrakingstechnieken die zijn ontworpen om spanning te verminderen, stress te verlichten en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Ik geloof sterk in de kracht van aanraking als een instrument voor heling en welzijn. Mijn expertise en zorgvuldige benadering zorgen ervoor dat elke aanraking tijdens de behandeling doelgericht en respectvol is. Het is mijn doel om een veilige en comfortabele omgeving te bieden waarin mijn cliënten zich kunnen ontspannen en de voordelen van lichaamsgerichte therapie ten volle kunnen ervaren.

Of je nu op zoek bent naar stressverlichting, pijnbeheer of een diepere verbinding met je eigen lichaam, mijn sessies zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. Professionele aanraking is de sleutel tot het bevorderen van fysiek en emotioneel welzijn, en ik ben toegewijd aan het leveren van hoogwaardige lichaamsgerichte behandelingen die een positieve impact hebben op het leven van mijn cliënten."

In onze gesprekken zul je helderder inzicht krijgen in hoe je jouw leven optimaal kunt leiden, en samen zullen we stappen ondernemen om daar te komen. Met technieken zoals systemisch opstellen onderzoeken we jouw positie in verschillende aspecten van je leven en lossen we vaak al bestaande thema's op.

Stress & Trauma Release is een veilige en directe manier om dieper in jezelf te duiken en je lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te ontdekken.
Een transformerende ademsessie kan hier naadloos op aansluiten.

Adem diep in, laat stress los, en ontdek de kracht van transformatief ademwerk!
Wist je dat de manier waarop we ademen een enorme impact heeft op zowel ons lichaam als onze geest? Het is tijd om te investeren in je welzijn door bewust adem te halen. Mijn sessies zijn ontworpen om je te helpen stress los te laten, emotionele blokkades op te ruimen en je energie te revitaliseren.

Transformational Cupping, een eeuwenoude techniek uit de traditionele Chinese geneeskunde, wordt gebruikt om verschillende lagen van het lichaam te ondersteunen. Het werkt op het bindweefsel en meridianen, waarbij fysieke en emotionele stagnaties worden behandeld.

De holistische massage brengt je terug in contact met je lichaam en emoties. Acupressuurpunten worden gestimuleerd of gekalmeerd, terwijl Guasha technieken helpen bij het verwijderen van afvalstoffen en het opheffen van blokkades.

Tijdens een healing richten we ons op het zelfhelend vermogen van jouw onbewuste, waarbij Soul Body Fusion wordt ingezet om rust te brengen en lichaam en ziel weer te verbinden. Dit proces helpt je zachtjes op te ruimen en te genezen.

Access Bars en bodyprocessen helpen je om verbinding te maken met innerlijke rust, zachtheid en vrede, terwijl je meer inzicht krijgt in wat je wilt creëren in je leven.
Het resultaat van dit alles? Meer energie, betere slaap, een gevoel van welzijn en duidelijkheid over je doelen en hoe je ze kunt bereiken.

Een Soulkey sessie biedt inzicht in je ziels- en levensreis, waarbij je zelfs in contact kunt komen met je gidsen en toegang kunt krijgen tot het universele geheugen.

De energetische reset helpt je blokkades op te heffen en oude patronen te doorbreken. Je wordt je bewust van alles wat je heeft tegengehouden, en daarmee gaan we aan de slag. We kunnen hier systemisch werk voor inzetten.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om je mooiste leven te leiden, om te leven vanuit je ware essentie. Durf je de sprong te wagen? Als dat zo is, neem dan gerust contact met me op, laten we samen aan de slag gaan!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Aarzel niet om me te mailen of te bellen; ik sta voor je klaar!

Liefs, 

Mireille 

3.jpeg
bottom of page