top of page

Over mij

Ik ben Mireille Mansvelder, aangenaam.

 

Omdat ik geloof dat lichaam, geest en ziel 1 zijn, ben ik mij de afgelopen jaren gaan ontwikkelen in diverse behandelmethodes die heel mooi op elkaar aansluiten. Samen bepalen we tijdens een sessie wat jij nodig hebt en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Je voelt je uit balans en je lichaam, geest en ziel zijn van elkaar losgekoppeld. Soms ben je je er bewust van, maar heel vaak ook niet. Je zit niet lekker in je vel, hebt weinig energie, slaapt slecht en je weet soms niet wat je echt wilt in je leven, maar je weet niet waar het vandaan komt. 

De methodieken waar ik mee werk, werken helend bij lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele blokkades. Mijn aanpak is holistisch en intuïtief. Mijn missie is om jou te helpen om je bewustzijn te vergroten over jouw missie, je pad, waarom jij hier bent. 

In de gesprekken die we samen voeren, zul je beter en concreter inzicht krijgen in hoe jij jouw leven optimaal wil leiden, en gaan we de stappen die nodig zijn om daar te komen uitwerken. Met onder andere systemisch opstellen gaan we onderzoeken hoe en waar jij staat in de verschillende systemen in jouw leven. Dit geeft inzicht in hoe je verder kunt, en je lost vaak al thema's op.

De energetische reset helpt je om blokkades op te ruimen en oude patronen te doorbreken. Je wordt je bewust van alles wat jou belemmerd en gestagneerd heeft, en daar gaan we, onder andere met systemisch opstellen, aan werken.

Stress & Trauma Release is een van de veiligste en meest directe manieren om je lichaam, geest, emoties en spiritualiteit te ontdekken. Heel worden door de confrontatie met diepere lagen van jezelf aan te gaan. Een transformerende ademsessie kan daar prachtig op aansluiten.

Een Soulkey sessie geeft je informatie over jouw ziels- en levensreis. Je kunt je gidsen ontmoeten en krijgt toegang tot het geheugen van het Universum.

Transformational Cupping is een eeuwenoude techniek die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. Ik gebruik diverse soorten cups, die je op verschillende lagen kunnen ondersteunen. Ik werk op het bindweefsel, om ruimte in je lichaam te creëren. Je meridianen laten zien waar stagnaties zijn die we gaan behandelen, op fysiek maar ook op emotioneel gebied.

De Access Bars en bodyprocessen helpen je verbinding te maken met rust, zachtheid en vreedzaamheid in jezelf, en helpen je meer te ontwikkelen in wat je wilt creëren in je leven.

Bij een healing gaan we uit van het zelfhelend vermogen dat op onbewust niveau over meer inzicht beschikt. Ik werk hier onder andere met Soul Body Fusion, dit geeft je rust, en laat je ziel en lichaam weer 1 worden. Op een zachte manier mag je opruimen en helen.

De holistische / lomi lomi massage brengt je weer in je lijf en gevoel. Acupressuurpunten stimuleren of kalmeren jouw systeem en je lichaam kan loslaten wat je niet meer nodig hebt. De Guasha technieken voeren je afvalstoffen af, verlichten pijn en heffen blokkades op.

Zo krijg je weer meer energie, slaap je weer beter, zit je lekker in je vel en weet je wat je doelen zijn en wat te doen om ze te bereiken.

Hoe zou het zijn als jij je mooiste leven kunt leiden? Het leven vanuit de essentie wie je werkelijk bent. Durf jij de sprong te wagen?

Neem dan contact met mij op, dan gaan we samen aan de slag!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Mail of bel gerust, ik help je graag!

3.jpeg
bottom of page