Access Bars & Bodyprocessen

Access%20Bars._edited.jpg

Access Bars

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loopt je hoofd over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen? 

 

Hoe zou het zijn als je dat zou kunnen veranderen?  En wat zou een Access Bars Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen én allerlei andere pijntjes en ziektes. Je kunt het lichaam wel vergelijken met een computer, wanneer die vol raakt schonen we de harde schijf op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug. Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om deze op te ruimen en meer ruimte te creëren.

 

Een Access Bars sessie helpt oa bij:

  • Stress

  • Angst- en paniekaanvallen

  • Depressie

  • Burn-out

  • Onzekerheid

  • Slapeloosheid

  • Concentratiegebrek

  • Examenstress

  • ADD/ADHD klachten

  • Zwangerschapsklachten

 

​​​

Access Bodyprocessen

Access Consciousness heeft 'hands-on' processen waarbij je het lichaam vraagt om specifieke energie te activeren om te transformeren.  Dit kan voor veel veranderingen zorgen in een korte tijd.

Er zijn processen voor onder andere :

*het verbeteren van het gezichtsvermogen

*het doorbreken van vastgezette patronen

*afrekenen met trauma en stress

*patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken

De veranderingen vinden plaats op celniveau en het lichaam pakt zijn natuurlijke staat van functioneren op. Afhankelijk van de situatie en van wat het lichaam verlangt kan ik voor jou een lichaamsproces activeren.

cellen Bars.gif
Bars%2520punten%2520NL_edited_edited.jpg
20220527 Amber Verouderingstoaster4_edited.jpg
stilzijnindestorm def. 3mei20.png