top of page

Healing, Access Bars, Energetische Facelift & Soul Body Fusion 

 

Healing

Het is bewezen dat alles bestaat uit energie, zo ook ons lichaam. Bij verstoringen of blokkades van energie kunnen er op verschillende plekken ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich kunnen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Een energetische healing werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het heeft als doel om jouw zelfhelend vermogen in gang te zetten, zodat jouw levensenergie weer kan stromen zodat weer optimaal functioneert.

Access Bars

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loopt je hoofd over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen? 

 

Hoe zou het zijn als je dat zou kunnen veranderen?  En wat zou een Access Bars Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen én allerlei andere pijntjes en ziektes. Je kunt het lichaam wel vergelijken met een computer, wanneer die vol raakt schonen we de harde schijf op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug. Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om deze op te ruimen en meer ruimte te creëren.

Een Access Bars sessie helpt oa bij:

 Stress

 Angst- en paniekaanvallen

Depressie

Burn-out

Onzekerheid

Slapeloosheid

Concentratiegebrek

Examenstress

ADD/ADHD klachten

Zwangerschapsklachten

Energetische Facelift

De Access Energetic Facelift is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peeling of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Een interessant feit: In tegenstelling tot Botox, waarbij recent wetenschappelijke onderzoek aantoont dat botox de expressie van vreugde en ontroering remt laat de Energetische Facelift juist de vreugde en het speelse, energieke functioneren van je lichaam en je gezicht zien!

Misschien kijk je wel eens in de spiegel en zijn er van die dagen waarop je er moe en oud uitziet, terwijl je er op andere dagen juist jong en stralend uitziet! Hoe komt dan nou? We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht. Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?
Elke Access Facelift-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die oordelen, beperkende energieën en stress die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren

De Access Energetische Facelift is een hands-on lichaamsproces, een zachte aanraking op het gezicht en de nek dat de natuurlijk helende vermogens van je lichaam verdiept en versnelt, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om herstellen, verstevigen en te verjongen. Tijdens het proces worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op je huid maar ook op de onderliggende oorzaken en gevolgen van de veroudering, en zo zwaartekracht en stress kunnen transformeren. Waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt!

Naast de positieve uitwerking op je uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, concentratie, gezichtsvermogen, spijsvertering, hormoonhuishouding en dat je meer flexibiliteit en beweeglijkheid van je lichaam ervaart. Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kruin. Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in je hele lichaam kan creëren.

 

Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest en herboren terugkomen.

 

Kun je je voorstellen hoe het voelt als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn? 

Body Soul Fusion is een simpel proces bedoeld om meer van je ziel te integreren in je lichaam. Je nodigt als het ware je ziel uit om vanaf nu weer meer in je lichaam te komen. 

Het is een energetisch proces, dat direct werkt, op een rustige manier diep doordringt, en twee kanten uit werkt: na een Soul Body Fusion ben je meer verbonden met "boven", (je ziel, spirit)  én meer verbonden met "beneden" (de aarde, je lichaam). 

Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf, je energielichaam. 

Met een Soul Body Fusion sessie spreken wij de intentie uit dat je lichaam en ziel weer één worden. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk.  Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten.

De Soul Body Fusion is permanent, maar het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt altijd weer verder en dieper verbinden.

Soul Body Fusion kan je helpen om:

  • je meer thuis te voelen op aarde en in je lichaam

  • meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven

  • meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren

  • meer in je eigen kracht te staan en vanuit je verbinding met jezelf keuzes te maken

  • te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal en zelfs fysiek niveau

Een healing is een proces waarbij je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Een healer ondersteunt hierbij, maar het is de stroming van jouw energie die de healing creëert.

Soul Body Fusion

energetische facelift foto.jpg
20220527 Amber Verouderingstoaster4_edited.jpg
Access%20Bars._edited.jpg
Bars%2520punten%2520NL_edited_edited.jpg
stilzijnindestorm def. 3mei20.png
bottom of page