Access Bars & Bodyprocessen

Access Bars

  • Ben jij altijd druk in je hoofd?

  • Vind je het lastig om te ontspannen?

  • Wil je graag alles goed doen?

  • Maak je lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?

  • Heb je de neiging om te focussen op wat er nog niet goed gaat?

 

Dan is Access Bars iets voor jou!

 

Er zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in alle levens hebt opgeslagen. 

Iedere Bars-sessie kan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende bars-punt dat wordt aangeraakt. 

Het proces van Access Bars helpt je om meerdere aspecten van je lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een ontspannende massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven veranderen in iets groters.

Access Bodyprocessen

Access Consciousness heeft 'hands-on' processen waarbij je het lichaam vraagt om specifieke energie te activeren om te transformeren.  Dit kan voor veel veranderingen zorgen in een korte tijd.

Er zijn processen voor onder andere :

*het verbeteren van het gezichtsvermogen

*het doorbreken van vastgezette patronen

*afrekenen met trauma en stress

*patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken

De veranderingen vinden plaats op celniveau en het lichaam pakt zijn natuurlijke staat van functioneren op. Afhankelijk van de situatie en van wat het lichaam verlangt kan ik voor jou een lichaamsproces activeren.