top of page

Access Bars, Energetische Facelift & Bodyprocessen

Access Bars

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loopt je hoofd over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen? 

 

Hoe zou het zijn als je dat zou kunnen veranderen?  En wat zou een Access Bars Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?

Access Bars zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen én allerlei andere pijntjes en ziektes. Je kunt het lichaam wel vergelijken met een computer, wanneer die vol raakt schonen we de harde schijf op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug. Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om deze op te ruimen en meer ruimte te creëren.

 

Een Access Bars sessie helpt oa bij:

 Stress

 Angst- en paniekaanvallen

Depressie

Burn-out

Onzekerheid

Slapeloosheid

Concentratiegebrek

Examenstress

ADD/ADHD klachten

Zwangerschapsklachten

Energetische Facelift

De Access Energetic Facelift is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peeling of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Een interessant feit: In tegenstelling tot Botox, waarbij recent wetenschappelijke onderzoek aantoont dat botox de expressie van vreugde en ontroering remt laat de Energetische Facelift juist de vreugde en het speelse, energieke functioneren van je lichaam en je gezicht zien!

Misschien kijk je wel eens in de spiegel en zijn er van die dagen waarop je er moe en oud uitziet, terwijl je er op andere dagen juist jong en stralend uitziet! Hoe komt dan nou? We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht. Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?
Elke Access Facelift-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die oordelen, beperkende energieën en stress die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren

De Access Energetische Facelift is een hands-on lichaamsproces, een zachte aanraking op het gezicht en de nek dat de natuurlijk helende vermogens van je lichaam verdiept en versnelt, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om herstellen, verstevigen en te verjongen. Tijdens het proces worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op je huid maar ook op de onderliggende oorzaken en gevolgen van de veroudering, en zo zwaartekracht en stress kunnen transformeren. Waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt!

Naast de positieve uitwerking op je uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, concentratie, gezichtsvermogen, spijsvertering, hormoonhuishouding en dat je meer flexibiliteit en beweeglijkheid van je lichaam ervaart. Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.

We noemen het een facelift hoewel het eigenlijk meer een Body Lift is, want het is een diep helende en verzorgende ervaring voor je hele lichaam en geest. We nodigen de energieën uit om naar boven te trekken en te verjongen helemaal uit de voeten naar de kruin. Dit is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van de veroudering op het gezicht kan keren en soortgelijke effecten in je hele lichaam kan creëren.

 

Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest en herboren terugkomen.

Access Bodyprocessen

Access Consciousness heeft 'hands-on' processen waarbij je het lichaam vraagt om specifieke energie te activeren om te transformeren.  Dit kan voor veel veranderingen zorgen in een korte tijd.

Er zijn processen voor onder andere :

*het verbeteren van het gezichtsvermogen

*het doorbreken van vastgezette patronen

*afrekenen met trauma en stress

*patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken

De veranderingen vinden plaats op celniveau en het lichaam pakt zijn natuurlijke staat van functioneren op. Afhankelijk van de situatie en van wat het lichaam verlangt kan ik voor jou een lichaamsproces activeren.

cellen Bars.gif
stilzijnindestorm def. 3mei20.png
Bars%2520punten%2520NL_edited_edited.jpg
20220527 Amber Verouderingstoaster4_edited.jpg
energetische facelift foto.jpg
Access%20Bars._edited.jpg
bottom of page