Behandelingen

Life-coaching

Ik help jou om alle levensgebieden, zowel werk als privé, zelf vorm te geven vanuit je diepste wensen en talenten. Je schakelt mij in als life-coach als er iets in je leven niet gaat zoals je wilt. Life-coaching maakt je bewust van wie je echt bent.

Touch of Matrix

Een methode waarbij jij jezelf, je bewustzijn en dat van anderen door middel van energie in beweging brengt waardoor een verandering plaatsvindt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De blokkades die je in de weg staan worden doeltreffend en eenvoudig verholpen.

Access Bars & Bodyprocessen

"The Bars" is een "Touch point therapie" die het denken stil maakt, je terug brengt in balans en meer gemak, rust en een gevoel van welzijn creëert, dat vergelijkbaar is met een massage of een meditatie, maar dan nog veel meer. Volgens de Access Bars-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep ideeën en gedachten vertegenwoordigen. Zo is er een baan voor liefde, verdriet, haat en angst, maar ook voor geld. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Deze methode helpt je op een zachte manier om je banen op te schonen en weer ruimte te creëren.

Holistische massage​​

Een holistische massage is een volledige lichaamsmassage, die een subtiele energie-uitwisseling met zich meebrengt. De massage is niet alleen gericht op ontspanning van je spieren, maar ook op je geestelijke ontspanning. En daardoor is de holistische massage geneeskrachtig voor je hele lichaam.

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van hypnose, ook wel trance genoemd. Trance is een toestand van ontspanning, die we allemaal wel bewust of onbewust kunnen ervaren. Je kunt bijvoorbeeld in de auto zo naar binnen gericht zijn en na verloop van tijd ineens bemerken dat je er al bijna bent. Tijdens de therapie wordt gebruik gemaakt van deze trance-ervaring om op een onbewust niveau op zoek te gaan naar de oorzaak en vervolgens naar de oplossing van je klacht.

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion helpt je om je bewustzijn, je Licht volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, alle levende wezens, de aarde....

2019 StilzijnindeStorm.com. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon