Holistische massage

Een holistische massage is helend voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op.

Tevens werkt het in op de chakra's en acupressuur-punten.

Op mentaal niveau verlicht het stress en angst en helpt het je bewuster te worden van je lichaam als geheel, van de delen waarmee je in contact staat en die waarvan je je '"afgesneden"' voelt. Als je je eenmaal bewust bent van waar je energieblokkades zitten, kun je daarmee aan de slag, en door een positiever zelfbeeld te ontwikkelen, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid en geluk.

De methodes die ik in mijn praktijk toepas kunnen daarbij nog meer ondersteunen.

 

Bij een holistische massage wordt gebruik gemaakt van massageolie. De meest gebruikte massage-oliën zijn die met etherische oliën. Deze ruiken lekker, maar kunnen ook het effect van de massage versterken. Je lichaam wordt als geheel behandeld. Je lichaam, geest en je contact met de omgeving bepalen wie je bent.

Er zijn speciale punten in je lichaam waar je emoties en spanningen opslaat. Ik richt mij op deze punten, en integreer techniek met intuïtie en werk afgestemd op jouw energie.

2019 StilzijnindeStorm.com. Proudly created with Wix.com

  • b-facebook
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon