top of page

Life Coaching

Minder stress, ander werk, meer zingeving of iets anders waarbij je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken?  Om succesvol te veranderen kunnen coaching gesprekken helpen om stappen te zetten. Je krijgt inzichten, je doelen worden helder en het kan je helpen bij het verbeteren van bepaalde situaties en gebeurtenissen. Wat houdt je tegen om het doel te bereiken, wat staat er in de weg, welke patronen of saboterende strategieën komen er langs?

 

In de gesprekken die we samen voeren gaan we ons richten op jouw persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van je doelen, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes… Ik daag je uit om aan de slag te gaan met het uiterlijke (meetbare resultaten) buiten jezelf én aan het innerlijke (voelbare verschuivingen binnen jezelf: je identiteit, energie, overtuigingen…)

 

Je gaat zien hoe jouw gedachten je gedrag beïnvloeden. Oftewel: hoe je relatie met je gedachten eruit ziet. Om je zo in je kracht te laten staan, je doelen helder te krijgen, en los te laten wat je niet meer nodig hebt.

Als coach:

  •  stimuleer ik je bij het aangaan van nieuwe uitdagingen.

  • ondersteun ik je bij jouw persoonlijke groei.

  • help ik je bij de bewustwording van jouw eigen kunnen en het overwinnen van faalangst en onzekerheid om zo je zelfvertrouwen te vergroten.

  • zal ik je inspireren waardoor je energie krijgt om aan de gang te gaan

  • gaan we je bewustzijn vergroten waardoor je beter begrijpt waarom de dingen ‘zijn zoals ze zijn’

Om uiteindelijk met dit alles je authentieke gedrag en gevoel voor eigenwaarde duurzaam positief te beïnvloeden. Zo word je weer de regisseur van je eigen leven!

Verandering
bottom of page