top of page

Reviews

Als ik aan Mireille en aan Stil zijn in de Storm denk, dan is het eerste dat in me opkomt: wat een toewijding en wat een kennis. Mireille geeft haar hele hart en ziel en wijsheid aan je zodra je de kamer binnenstapt. Haar kracht ligt voor mij echt in het aanvoelen wat je op dat moment nodig hebt en waar je verder mee kunt en komt. Haar liefde voor haar vak en voor haar mensen die ze mee op reis neemt, zo zie ik haar massages en healings namelijk echt, zijn hartverwarmend en maakt dat je echt groeit. Daarnaast is de kennis die ik na een sessie met haar meeneem van hele grote waarde voor mijn eigen groei.

 

Ik ben fan want ze is de grootste schat op aarde en met mensen zoals Mireille wil ik me graag omringen.

Liefs, P.

stilzijnindestorm def. 3mei20.png

Ik ben bevoorrecht dat ik bij Mireille oorkaarsbehandelingen ontvangen heb. Een geweldige ervaring !
Omdat ik hypergevoelig ben geworden voor geluid ( hyperacusis)  is het vaak moeilijk en onrustig in mijn hoofd, een watterig gevoel.
Door de oorkaarsbehandelingen wordt het rustig in mijn hoofd. Door regelmatig deze behandeling te ontvangen voel ik mij zoveel beter. Wat ben ik gelukkig met deze methode, dank je wel Mireille!

 

Marret (78 jr.)

Mireille is een heerlijk rustige vrouw met goede oren waar zij echt mee luistert. Zij is een ware kracht in coaching maar weet daarnaast ook jouw behoefte lichamelijk te ondersteunen. Ik heb diverse methoden mogen ervaren en het is iedere keer weer een kadootje wat een aanvulling is voor mij op dat moment in mijn proces.

Annelies (49 jr.)

stilzijnindestorm def. 3mei20.png

Onlangs heb ik mijn 2e sessie Stress & Trauma release ontvangen. De stilte en rust die ik in mijn hoofd en lijf ervaar is totaal nieuw.

Na mijn 1ste sessie ervaarde ik al zo enorm veel vooruitgang.

 

Mireille is een fantastische vrouw die je zeer goed in de gaten houdt, je bijstaat en goed begeleid in je sessie. Ze neemt alle tijd voor je die er nodig is op dat moment.

Niets moet wat je niet wil, je mag je eigen grens aangeven.

Natas

stilzijnindestorm def. 3mei20.png

Via via ben ik bij Stil zijn in de Storm gekomen. Ik hoorde goede verhalen over de behandelingen van Mireille maar ik wilde dit zelf ervaren en ben er met open blik ingegaan.

Bij Mireille kom je binnen in een warm bad, het geeft je rust. Alles mag, niets hoeft. Bij de intake, met een kopje thee, vertel je iets over jezelf, gezinssituatie, werk etc.

Ik heb aangegeven dat ik al jaren bij de fysiotherapeut liep voor klachten aan mijn nek en schouders.

Je gaat op de behandeltafel liggen onder een warme deken, kussentje onder de knieën en mag je ontspannen, terwijl Mireille gaat behandelen. Dit was zo'n openbaring voor mij. Gevoelens en gedachten die door je hoofd heen dwarrelden, die niet altijd waarneembaar zijn, ik wist niet dat ik ze had. In mijn onderbewuste leek het wel of mijn hersenpan werd gespleten, dat ik het zonlicht zag. In ieder hoofd heb je laatjes waarin herinneringen worden opgeslagen, goede en slechte. Ik keek naar het zonlicht en er werden laatjes opengemaakt en ik zag dat er gruis (herinneringen) wegvlogen naar de horizon. Deze herinneringen zijn niet meer nodig, heeft lang genoeg in het laatje gezeten. Dit was voor mij heel bijzonder.

Het was heftig en emotioneel, ik had een periode daarna rust nodig, maar de innerlijke rust die het mij heeft gebracht was het dubbel en dwars waard. Het helpt je om totaal te kunnen loslaten en ontspannen.

Een week later had ik een afspraak bij de fysiotherapeut en deze vroeg aan mij wat ik had gedaan. Nek en schouder zaten niet meer vast en ik hoefde niet meer terug te komen.

Elke 6 weken ga ik naar Mireille voor een onderhoudsbeurt en het is iedere keer weer bijzonder wat er boven komt en losgelaten mag worden. Ik ben door deze behandelingen een stuk bewuster geworden van mijn innerlijke ik.

Lieve Mireille, wat ben ik ontzettend gelukkig dat ik heb mogen leren kennen.

 

Sonja

stilzijnindestorm def. 3mei20.png
Nu bijna een jaar kom ik regelmatig bij Mireille. Door haar behandelingen is mijn adhd hoofd leger en is er meer ruimte gekomen. Zo blij mee.

Mireille helpt je zowel spiritueel als praktisch het beste uit jezelf te halen. Met haar intuïtie weet ze heel goed waar mensen behoefte aan hebben. Ze heeft verschillende therapieën waarbij de accesbars therapie bij mij heel effectief is geweest. Maar ook maakt ze hierin combinaties.

 

Ik ben zo blij dat ze op mijn pad is gekomen. Het heeft mij al zoveel gebracht. Wat is er nog meer mogelijk? Ik ben benieuwd!

Marieke

stilzijnindestorm def. 3mei20.png

Een cadeau aan jezelf, zo voelen de, in mijn geval, massages bij Mireille! Vele jaren op vele plekken in de wereld vele massages mogen ervaren maar zoals nu blijkt hoeft het niet altijd ver weg te zijn. Elke ontvangst en behandeling is warm en waardevol en ik hoop dat er in de toekomst nog vele mogen volgen!

Liefs en hartelijke groeten uit het Zeeuwse!

Christa

Vanwege hormoonschommelingen zat ik al een tijd niet lekker in mijn vel. Had veel hyperventilatieklachten waaronder een te hoge ademhaling. Mireille heeft me geleerd anders in het leven te staan, betere inzichten te krijgen en goed voor mezelf te zorgen.

Per behandeling overlegden we welke methode op dat moment bij mij paste. Ik had daar alle vertrouwen in. Ik ben diep gegaan en ben er met veel meer zelfvertrouwen en inzichten uitgekomen. Daar ben ik Mireille ontzettend dankbaar voor. Haar lieve zorg en aandacht gun ik iedereen. Nu krijg ik af en toe een "update", waar ik echt naar uitkijk.

Zoals Mireille altijd mooi verwoordt: "Als het zaadje eenmaal is gepland, maak je vanzelf de keuze om naar me toe te komen."

Daarbij heb ik er een lieve en dierbare vriendin bij gekregen.

 

E. (51 jr.)

Ik had een aantal lichamelijke klachten die maar niet overgingen. Ik kwam met Mireille in contact en zij vertelde dat ze een energetische reset toepast. Het fijne is dat je lichaam zelf de antwoorden geeft. Na een aantal behandelingen zijn mijn klachten verdwenen.

Mireille is een heel prettig en kundig persoon, ze weet waar ze het over heeft en ik zou haar aan iedereen aanraden!

Claudia (47 jr.)

Praktijk%20SzidS_edited.jpg
IMG_4063.CR2
Tafereel Boeken 3dec21.jpg
Tafereel Boeddha 3dec21.jpg
Behandelbed_edited.jpg
zoutlamp tafereel 3dec21.jpg
Kristallen_edited.jpg
Compassie 1.jpeg
9.jpeg
bottom of page