Reviews

Vanwege hormoonschommelingen zat ik al een tijd niet lekker in mijn vel. Had veel hyperventilatieklachten waaronder een te hoge ademhaling. Mireille heeft me geleerd anders in het leven te staan, betere inzichten te krijgen en goed voor mezelf te zorgen.

Per behandeling overlegden we welke methode op dat moment bij mij paste. Ik had daar alle vertrouwen in. Ik ben diep gegaan en ben er met veel meer zelfvertrouwen en inzichten uitgekomen. Daar ben ik Mireille ontzettend dankbaar voor. Haar lieve zorg en aandacht gun ik iedereen. Nu krijg ik af en toe een "update", waar ik echt naar uitkijk.

Zoals Mireille altijd mooi verwoordt: "Als het zaadje eenmaal is gepland, maak je vanzelf de keuze om naar me toe te komen."

Daarbij heb ik er een lieve en dierbare vriendin bij gekregen.

E. (51 jr.)

‚Äč

Mireille is een heerlijk rustige vrouw met goede oren waar zij echt mee luistert. Zij is een ware kracht in coaching maar weet daarnaast ook jouw behoefte lichamelijk te ondersteunen. Ik heb diverse methoden mogen ervaren en het is iedere keer weer een kadootje wat een aanvulling is voor mij op dat moment in mijn proces.

Annelies (49 jr.)

Ik ben bevoorrecht dat ik bij Mireille oorkaarsbehandelingen ontvangen heb. Een geweldige ervaring !
Omdat ik hypergevoelig ben geworden voor geluid ( hyperacusis)  is het vaak moeilijk en onrustig in mijn hoofd, een watterig gevoel.
Door de oorkaarsbehandelingen wordt het rustig in mijn hoofd. Door regelmatig deze behandeling te ontvangen voel ik mij zoveel beter.
Wat ben ik gelukkig met deze methode !
Dankjewel Mireille.

Marret (78 jr.)

Ik had een aantal lichamelijke klachten die maar niet overgingen. Ik kwam met Mireille in contact en zij vertelde dat ze Touch of Matrix toepast. Het fijne is dat je lichaam zelf de antwoorden geeft. Na een aantal behandelingen zijn mijn klachten verdwenen.

Mireille is een heel prettig en kundig persoon, ze weet waar ze het over heeft en ik zou haar aan iedereen aanraden!

Claudia (47 jr.)