Reviews

Vanwege hormoonschommelingen zat ik al een tijd niet lekker in mijn vel. Had veel hyperventilatieklachten waaronder een te hoge ademhaling. Mireille heeft me geleerd anders in het leven te staan, betere inzichten te krijgen en goed voor mezelf te zorgen.

Per behandeling overlegden we welke methode op dat moment bij mij paste. Ik had daar alle vertrouwen in. Ik ben diep gegaan en ben er met veel meer zelfvertrouwen en inzichten uitgekomen. Daar ben ik Mireille ontzettend dankbaar voor. Haar lieve zorg en aandacht gun ik iedereen. Nu krijg ik af en toe een "update", waar ik echt naar uitkijk.

Zoals Mireille altijd mooi verwoordt: "Als het zaadje eenmaal is gepland, maak je vanzelf de keuze om naar me toe te komen."

Daarbij heb ik er een lieve en dierbare vriendin bij gekregen.

E. (51 jr.)

Ik ben bevoorrecht dat ik bij Mireille oorkaarsbehandelingen ontvangen heb. Een geweldige ervaring !
Omdat ik hypergevoelig ben geworden voor geluid ( hyperacusis)  is het vaak moeilijk en onrustig in mijn hoofd, een watterig gevoel.
Door de oorkaarsbehandelingen wordt het rustig in mijn hoofd. Door regelmatig deze behandeling te ontvangen voel ik mij zoveel beter. Wat ben ik gelukkig met deze methode, dank je wel Mireille!

Marret (78 jr.)

Mireille is een heerlijk rustige vrouw met goede oren waar zij echt mee luistert. Zij is een ware kracht in coaching maar weet daarnaast ook jouw behoefte lichamelijk te ondersteunen. Ik heb diverse methoden mogen ervaren en het is iedere keer weer een kadootje wat een aanvulling is voor mij op dat moment in mijn proces.

Annelies (49 jr.)

Ik had een aantal lichamelijke klachten die maar niet overgingen. Ik kwam met Mireille in contact en zij vertelde dat ze Touch of Matrix toepast. Het fijne is dat je lichaam zelf de antwoorden geeft. Na een aantal behandelingen zijn mijn klachten verdwenen.

Mireille is een heel prettig en kundig persoon, ze weet waar ze het over heeft en ik zou haar aan iedereen aanraden!

Claudia (47 jr.)

Via via ben ik bij Stil zijn in de Storm gekomen. Ik hoorde goede verhalen over de behandelingen van Mireille maar ik wilde dit zelf ervaren en ben er met open blik ingegaan.

Bij Mireille kom je binnen in een warm bad, het geeft je rust. Alles mag, niets hoeft. Bij de intake, met een kopje thee, vertel je iets over jezelf, gezinssituatie, werk etc.

Ik heb aangegeven dat ik al jaren bij de fysiotherapeut liep voor klachten aan mijn nek en schouders.

Je gaat op de behandeltafel liggen onder een warme deken, kussentje onder de knieën en mag je ontspannen, terwijl Mireille gaat behandelen. Dit was zo'n openbaring voor mij. Gevoelens en gedachten die door je hoofd heen dwarrelden, die niet altijd waarneembaar zijn, ik wist niet dat ik ze had. In mijn onderbewuste leek het wel of mijn hersenpan werd gespleten, dat ik het zonlicht zag. In ieder hoofd heb je laatjes waarin herinneringen worden opgeslagen, goede en slechte. Ik keek naar het zonlicht en er werden laatjes opengemaakt en ik zag dat er gruis (herinneringen) wegvlogen naar de horizon. Deze herinneringen zijn niet meer nodig, heeft lang genoeg in het laatje gezeten. Dit was voor mij heel bijzonder.

Het was heftig en emotioneel, ik had een periode daarna rust nodig, maar de innerlijke rust die het mij heeft gebracht was het dubbel en dwars waard. Het helpt je om totaal te kunnen loslaten en ontspannen.

Een week later had ik een afspraak bij de fysiotherapeut en deze vroeg aan mij wat ik had gedaan. Nek en schouder zaten niet meer vast en ik hoefde niet meer terug te komen.

Elke 6 weken ga ik naar Mireille voor een onderhoudsbeurt en het is iedere keer weer bijzonder wat er boven komt en losgelaten mag worden. Ik ben door deze behandelingen een stuk bewuster geworden van mijn innerlijke ik.

Lieve Mireille, wat ben ik ontzettend gelukkig dat ik heb mogen leren kennen.

Sonja

Praktijk%20SzidS_edited.jpg
Behandelbed_edited.jpg
02CBE113-76C9-47D6-BC75-26E69FE38310%252
Bonsai_edited.jpg
Foto Blog doelen.jpeg
IMG_20180304_173230_844-min kopie.jpg
4CFA0A4B-651C-43E8-A5FD-8B900770FA74 - k