top of page

 

Bij een energetische reset wordt je lichaam vergeleken met een computer. Tijdens je geboorte heb je al een aantal basisprogramma’s op je harde schijf staan, en gedurende je leven sla je diverse programma’s op door je opvoeding, gebeurtenissen, overtuigingen, trauma’s etc.

Maar net als bij een computer raakt je harde schijf op een bepaald moment te vol, waardoor je lichamelijk of geestelijk niet goed meer kan functioneren of zelfs “crashen”.​

Deze reset zorgt ervoor dat de programma’s of alle data die de computer blokkeren of verhinderen, afgesloten of verwijderd zullen worden.  En daar voor in de plaats installeren we nieuwe en positieve informatie.​

De energetische reset brengt je op fysieke, emotionele, mentale en spiritiuele vlakken in beweging en zorgt voor genezing en verwerking. Je lichaam zal zelf aangeven aan welke beweging het behoefte heeft  zodat het de juiste weg kiest om problemen te verhelpen en blokkades op te heffen.

Trauma Collapse Technique

Trauma Collapse Technique (TCT) wordt gebruikt om mensen te helpen met een verscheidenheid aan problemen, waaronder stress, angsten, fobieën, trauma’s, posttraumatisch stressstoornis (PTSS) en andere op emotie gebaseerde situaties die problemen veroorzaken in hun leven.

TCT is een zeer unieke en zeldzame methode die het verwerken van trauma’s - zonder in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma - eenvoudiger maakt. De neurale netwerken in je hersenen worden tijdens deze techniek gestimuleerd voor betere en levenslange resultaten. Er ontstaan nieuwe inzichten en jouw kijk op het leven verandert. Daarnaast kun je een krachtige bevrijding ervaren.

Martin Castor, een hypnotherapeut, mentalist en coach ontwikkelde TCT om trauma op te lossen. Hij heeft met meerdere variaties van trauma gewerkt, waaronder oorlogs- en seksueel geweld, incest, ongelukken en nog veel meer. Door diverse traumahelingstechnieken te analyseren en te begrijpen, kwam hij tot een methode die de nodige veranderingen aanbrengt op basis van je eigen middelen, zonder de kans op terugval of de mogelijkheid om het trauma opnieuw negatief in te schakelen. Met de Trauma Collapse Technique verandert je leven en het grootste deel van het probleem – zo niet alles – lost op in slechts één sessie. De positieve veranderingen die worden gecreëerd, blijven bestaan. Zo geeft Trauma Collapse Technique verbluffende resultaten.

Dit blijkt de reden te zijn waarom velen zich aangetrokken voelen tot deze methode. Je hoeft met deze techniek niet steeds opnieuw je trauma met alle details te herbeleven.

TCT logo.png

Energetische reset

bottom of page