top of page

Transformatie Traject

In een 4-delig traject ga ik samen met jou op zoek naar dat wat jou blokkeert om jouw volledige zelf te kunnen zijn met al jouw potentie.

We starten de eerste sessie met een fysieke behandeling waarin we door middel van een guasha-behandeling en een metamorfosemassage de energie open gaan zetten.

Gua Sha is een techniek waarbij een edelsteen voorzichtig over de huid wordt getrokken en zo worden alle lagen gestimuleerd en blokkades in meridiaankanalen opgeheven. Bij deze behandeling verschijnen er petechiën op de oppervlakte van de huid. Dit zijn kleine rode vlekjes die laten zien dat het reinigingsproces van het behandelde gebied in gang is gezet, waarbij dode bloedcellen en andere gifstoffen worden geëlimineerd. Zo kan het lichaam zichzelf herstellen en krijgt het nieuwe energie, waardoor er een gezond innerlijk evenwicht ontstaat, van binnen en van buiten.

Een metamorfose is, net als in de natuur, een verandering, een heel natuurlijk proces van binnen. Alles is al aanwezig, in het zaadje, in de rups en in ons, het hoeft alleen maar tot volle bloei te komen.
Al vanaf begin van leven, en dat begint al voor de geboorte, doen wij indrukken op die ons leven vorm geven. Deze indrukken zorgen voor vaste patronen, overtuigingen, ideeën en misschien ook angsten, die ons ervan weerhouden om spontaan en natuurlijk te zijn. We zijn ons gaan aanpassen aan wat sociaal wenselijk is, waardoor we vaak niet tot volle bloei komen en onze potentie leven. Hoe zou het zijn om weer bewust te ervaren wat bij jou past!

De metamorfosemassage laat de levensenergie weer stromen, innerlijke blokkades worden opgeheven, waardoor je weer in je natuurlijke zachtheid kunt komen. Het richt zich op je diepere weten. Omdat de energie weer vrij kan stromen ontstaat er een natuurlijk herstel van het evenwicht tussen het willen (voeten), het voelen (handen) en het denken (hoofd).  En op een dag is daar als vanzelf de verandering.


Bij de tweede sessie gaan we verder werken op het energetische stuk door onder andere te werken met de Access Consciousness technieken en healing.

Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat je ervan weerhoudt om vreugde en gemak in je leven te voelen. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, overtuigingen emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Deze kun je nu allemaal loslaten! Access Bars kan veel aspecten van je lichaam en je leven veranderen, waaronder je slaap, gezondheid en gewicht, geld, relaties en seks, angst, stress en nog veel meer. Een sessie kan aanvoelen alsof je op de verwijderknop op de rommelige harde schijf van je computer drukt, maar deze keer creëer je ruimte in je hersenen. Negatieve denkpatronen en vastgezette overtuigingen kunnen zo worden losgelaten en ruimte maken voor de rust waar je naar op zoek was.

Als aanvulling zetten we een aantal Access Consciousness Bodyprocessen aan. Hierbij gebruik ik verschillende handposities op verschillende posities op je lichaam, om specifieke energieën te laten stromen. Processen vergemakkelijken het lichaam terug in zijn oorspronkelijke functies, die helpen bij het herstel.

Zo voel je je rustig en opgeruimd in je hoofd en lichaam…

De derde sessie staat in het teken van trauma loslaten. We zijn ons vaak niet bewust van alle trauma´s die ons lichaam heeft vastgezet. Geboortetrauma, grote en minder grote, heftige gebeurtenissen die je in je leven hebt meegemaakt, bewust maar vaak onbewust. Met een trauma-release-sessie die wordt ondersteund met een ademsessie, zetten we je stress-spier, zoals de Psoas-spier ook wel genoemd wordt, “aan” zodat je lichaam begint te trillen. Een natuurlijke reactie van je systeem om de trauma’s los te laten, zonder dat je precies hoeft te weten wat ze zijn. Je kunt diep verdriet en intense boosheid ervaren, wat diep opgeborgen heeft gezeten, en wat je nu de ruimte geeft om te helen.

 

De vierde en afsluitende behandeling is er een van rust en zachtheid, waarin je door middel van een ontspannende lichaams- en hoofdmassage diep naar binnen zult keren, je alles kunt loslaten en voelen dat er ruimte en licht is ontstaan in je hoofd en lichaam.

Lotusbloem
Rock Balancing
bottom of page