top of page

Stil zijn

Stil zijn,

Stil zijn in jezelf,

Stil zijn in de Storm,

De storm waar de wereld zich op dit moment in bevindt.


Waar sta jij in deze storm?


Zit je in het oog van de orkaan? Voel jij je leegtrekken door alle negatieve invloeden om je heen? Heb je last van het nieuws, van bepaalde gebeurtenissen en mensen om je heen die maken dat je je energieloos voelt? Of sta je er buiten, en lukt het je de zware energie niet binnen te laten komen?


Hoe zou het zijn als je stil kunt zijn? Je energie bij jezelf kunt houden, en zo in balans te blijven? Door je bewust te zijn van waar jij staat en waar je naar toe wilt, kan je veranderproces gaan starten. Hoe dichter je bij jezelf komt, hoe stiller jij in de storm kunt zijn.


Bewust,

Bewustwording,

Bewustzijn,

Bewustzijn dat deze periode van onrust ook weer voorbij zal gaan.

Bewustzijn van jouw invloed in het geheel.

Waar verbind jij je mee? Met de collectieve angst? Negativiteit? Of juist met vertrouwen? Met positiviteit?


Vertrouwen,

Vertrouwen in jezelf,

Vertrouwen in wat komen gaat, en wat jij mag ontvangen. Durven meegaan met jouw proces, jouw transformatie, de veranderingen in jouw systeem en leven. En daar vertrouwen in te hebben, hoe spannend of eng dat soms ook is.

Die transformatie komt met vallen en opstaan, maar brengt je uiteindelijk naar wie je eigenlijk echt bent en wil zijn.


Cruciaal voor jouw transformatie is het verhogen van je trilling. Een hoge trilling betekent vooral dat je systeem in staat is om meer en hogere, positieve lichtfrequenties te ontvangen en vast te houden. Maar hoe verhoog je je trilling? En wat levert het op?


Het is het veranderen van oude emotionele en mentale patronen. Het is het loslaten van overtuigingen en overlevingsmechanismen, die je misschien al je hele leven bij je draagt. Meegekregen van je ouders, familie, religie, op school of van mensen in je omgeving. En ook de door jouzelf bewust of onbewust opgelegde  overtuigingen.

Je bent daar gedurende je leven steeds weer naar teruggekeerd. Dus zelfs als je hoofd het anders wil, voelt je lichaam zich veiliger, meer thuis, bij bijvoorbeeld somberheid of depressie dan bij genieten en positief zijn. Of het  ervaart liever de fysiologische reactie op afwijzing dan op liefde en geluk. Onbewust blijft het liever vasthouden aan hetgeen er altijd was, dan een andere keuze te maken.

Als je niet ingrijpt, blijf je het nare gevoel en de bijbehorende gedachten recyclen en precies die frequentie gaat resoneren met het universele energieveld om je heen. En voor je het weet ben je niet ‘gewoon’ afgewezen, maar is je leven ellendig.


Door deze patronen te gaan herkennen en vervolgens te doorbreken, komen er veranderingen die jou in die hogere lichtfrequenties brengen.


Wordt het niet eens tijd om alle ballast uit je systeem en leven te halen? Om jóuw leven te leiden, te doen waar jíj blij en gelukkig van wordt?


Maar hoe doe je dat? Patronen doorbreken, thema's en trauma's los te laten en te verwerken? Misschien weet je in de kern eigenlijk niet eens wie jij écht bent, of wat jij écht zou willen?


Maar dan is nu, in deze veranderende wereld, de tijd gekomen om daarmee aan de slag te gaan. Zoek een coach of therapeut die je daarin kan begeleiden. Die je inzichten kan geven, tools om te veranderen, en je helpt de patronen te zien en vervolgens te doorbreken. En dat vereist soms een flinke dosis geestelijke kracht en durf, maar brengt je wel verder.


Als coach/therapeut werk ik zelf graag met Touch of Matrix, Systemisch werk, Access Bars, Metamorfose massage. Deze methodes ondersteun ik met Soul Body Fusion en oor-en lichaamskaarsen om zo het hele spectrum van jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele te behandelen.


Op naar de nieuwe, bevrijde, lichtere jij! De jij 2.0 versie! Hoe zou dat zijn?


Nieuwsgierig? Ik wil graag met jou op onderzoek. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.


Liefs, Mireille


www.stilzijnindestorm.nl


144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page